VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Zalakerámia csempe - a hazai kedvenc

Azok, akik nemrég felújításba, vagy burkolási munkálatokba kezdtek, biztosan rengeteg burkolat és csempe gyártóval találkoztak. Nem könnyű a hatalmas kínálatban kiigazodni, de vannak szempontok, amiket ha az értékesítőknek elmondunk, biztosan tudnak segíteni.

Mostani cikkünkben az egyik legkedveltebb hazai csempe gyártót mutatjuk be. A csempe családok neveire kattintva megtekintheti a lapokat külön-külön is.

Zalakerámia csempe - bemutatás

A Zalakerámia gyárat, még 1951-ben alapította a Zala megyei Tanács. Különböző okok, és ipari átszervezések miatt 1969-ben a téglagyártásról fokozatosan átállt a burkolólapok gyártására is. Az idő múlásával egyre több és érdekesebb lapot gyártottak, majd meglátták a fantáziát a csempék piacában. Mára már rengetek csempe családjuk van, melyek a lakás bármely pontján megállják a helyüket.

Zalakerámia csempe a fürdőszobába

A Girotondo csempe család sokak kedvence, hiszen szuper árának és egyedi kinézetének köszönhetően bárki számára elérhető. A színes lapok és dekor csempe elemek nagyon jól feldobják a fehér fürdőszobát. A különböző méretben és eltérő színben kapható csempe lapok vidámmá, barátságossá teszi fürdőszobánkat. Elérhető lila, bordó, zöld színekben.

Zalakerámia csempe fürdőszobába

 

Zalakerámia csempe a konyhába

Ezeket a csempéket nem a padlózatra, hanem a falra ajánljuk. A Provance csempe család nagyon fog tetszeni azoknak, akik otthonukat mediterrán hangulatúvá szeretnék varázsolni. A tipikus mediterrán színű csempék kedves kis kiegészítőkkel kaphatóak, gondolunk itt azokra a dekor csempe lapokra, melyeken szőlő, gyümölcs, vagy más egyéb tipikus "déli" hangulatú ábra van. Árát tekintve pedig nagyon kedvező!

Zalakerámia csempe konyhába

 

Zalakerámia csempe a nappaliba

A gyártó is tudja, hogy a csempék nem csak fürdőszobákban, és konyhákban állják meg a helyüket. Ezt az igényt kielégítve dobta piacra azokat a csempe lapokat, melyeket a nappaliba letéve "bátran koptathatunk". A Woodstock nevű csempe család igazán mutatós, hiszen fa hatásának köszönhetően meleg érzetet kölcsönzünk otthonunknak, még sem kell attól tartani, hogy fa lévén néhány felmosás utána a burkolatban kárt teszünk.

Zalakerámia csempe nappaliba

Zalakerámia csempe kültérre

A gyár természetesen gondolt azokra is, akik a csempét úgymond szeretnék kivinni a lakásból. Nekik ajánljuk a Sasso csempe családot, mely nagyobb lapméretével tökéletes választás teraszok, vagy télikonyhák leburkolására. A csempék jól kombinálhatóak, és nagyon szuper dekor csempék kaphatóak a nagyobb lapokhoz.

Zalakerámia csempe kültérre

 

Ha bármi kérdése lenne, itt írhat nekünk!

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Barangolás a Paradyz csempék világában
Szürke csempék bűvöletében
Csempe retro hangulatban
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu