VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Teret növelő csempe trükkök

Vannak olyan lakások, vagy helyiségek, amiket máshogy nem, csak optikailag tudunk növelni. Szerencsére manapság már számos ötlet áll rendelkezésünkre. Nézzük meg, hogy milyen csempe ötletek vannak, amivel optikailag növelni tudja az egyes helyiségek méretét.

Az elmúlt időszakban a csempe felhozatal egyre bővebb lett, szinte naponta dobnak ki a gyártók egyre újabb, és egyre különlegesebb csempe családokat. A szemet gyönyörködtető színek mellett már a minták, és a formák is végtelenek. Azonban egy kis helyiségeknek nem barátja a sok szín, főleg nem a manapság divatos sötét árnyalatok, bordó vagy lila csempe variációk. Nem le akarjuk beszélni a színekről, csak jelezni szeretnénk, hogy egy kis teret a sötét szín még jobba összehúz.

Tehát elsőként azt javasoljuk, hogy válasszon világos árnyalatú csempe családot. 

Vagy itt van a Marca Corona csempecsalád, ami sok kis hosszanti, vagy függőlegesen csíkos elemből áll. A vízszintes barázdákkal hosszirányba tudjuk növelni a térérzetet. Negatív színű falrésszel kiemelhető egy-egy beugró, de így akár a tereket el is választhatjuk egymástól. Ez a csempe elosztás főleg akkor hasznos, ha lakásunk egy nagy térből áll, vagy ha szeretnénk elkülöníteni a tereket ajtók nélkül.

Csempe tippek

A polis gyár Eath csempe családjánál távolabbról szemlélve látszik jól, hogy a kontraszt milyen érdekes hatást kölcsönöz a térnek. Ha ügyesek vagyunk, még azt is elérhetjük, hogy messzebbre vigyük azt, ami valójában közelebb van hozzánk.

Összességében játszhatunk a csempe színével, alakjával, felhelyezésével, elválasztásával annak érdekében, hogy a teret megnöveljük.

Érdekli, hogy a valóságban ez hogy néz ki? Ha megnézne néhány képet, és tervet, kattintson ide!

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Csempe a virágot kedvelőknek
Csempe minták: pöttyök és csíkok
A csempe mesterei - avagy így válasszon szakembert!
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu