VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Színes csempék a Tubadzin kínálatából

Egyre több gyártó rukkol elő mintás, geometriai alakokat ábrázoló, de még 3D csempével is. Van azonban olyan örök kedvenc, ami biztos, hogy az emberek többségének elnyeri a tetszését. Ez nem más, mint a színes, virág mintás csempe.

Lila csempe orchidea motívumokkal

Az orchidea igen felkapott az elmúlt években. Ezért is választhatta a Tubadzin ezt a virágot csempéje mintájának. Ha nem szeretne növényt rakni a fürdőszobába, de mégis szeretné valamivel fedobni a fürdőt, a növény helyett válasszon orchidea mintás Tubadzin csempét, és élvezze a soha le nem hulló virágszirmokat.

Kék csempe a tenger bűvöletében

Tudjuk, többen mondják, hogy a kék az hideg szín, de fürdőszoba csempének kimondottan mutatós. A Tubadzin nem bízta a kék csempét a véletlenre, és olyan mintát tett a burkolatra, amitől elakad a szavunk. Tengerparti csempék, melyek rögtön elfeledtetik velünk a napközbeni stresszt és rohanást. Ez a kék csempe remekül kombinálható számos fürdőszobai kiegészítővel.

Színes, tubadzin csempék

Rózsaszín csempék és a naplemente hangulata

Biztosan fel tud idézni olyan nyári estét, amikor sétál a párjával, vagy barátaival, kellemes szellő lengedezik, és rózsaszínben úszik az ég alja a naplementétől. Pontosan ezt a hangulatot idézi a Tubadzin ezzel a rózsaszín csempe családjával. Persze megértjük, hogy a férfiak nem fognak rózsaszín csempét választani, de egy hölgy, vagy egy gyermek fürdőszobába tökéletesen fog mutatni.

Tubadzin csempéinket megtekintheti Weboldalunkon!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A csempe és a szatén találkozás
Csempe retro hangulatban
Szürke csempék bűvöletében
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu