VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Mozaik csempe otthonunkban

Otthonunkat számos olyan dologgal dobhatjuk fel, ami igazán egyedivé és sajátossá varázsolja azt. Vannak akik képekkel, vannak akik gyertyákkal és egyéb kiegészítőkkel gondoskodnak a sajátos hangulatról. Ám egyre elterjedtebb, hogy nem plusz tárgyak felakasztásával, vagy elhelyezésével segítségével teszik ezt. Nagyon sok olyan ötlet van, amit még a berendezés előtt el lehet kezdeni.

Az egyik ilyen lehetőség, hogy a burkolatot úgy választjuk ki, hogy az önmagában felér egy kiegészítővel. Ennek a vonalnak az egyik legjobb megtestesítője a mozaik csempe.

Mozaik csempe a fürdőszobába

Több olyan helyiség is van, ahol a mozaik csempe nagyon jól felhasználható. Az egyik ilyen hely a fürdőszoba. Nagyon ötletes kreációkat lehet kialakítani. Lehet játszani a színekkel, elrendezéssel, elhelyezéssel. Lehetőség van matt és csillogóbb mozaik csempe választásra is. Nem kell feltétlenül a hagyományos négyzet alakú mozaik csempére gondolni, hiszen vannak már méhkas mintát visszaidéző csempe alak is. Nagyon jól mutat, ha egy falrészt, egy csíkot, vagy a tükör körülötti részt mozaik csempével tesszük körbe.

Mozaik csempe fürdőszobába

Mozaik csempe konyhába

Akárki akármit mond, a konyha központi szerepet tölt be az életünkben. Még akkor is, amikor vendégeket hívunk. Hiába terítünk meg az étkezőben, a végén a beszélgetések nagy része, a kávézgatás a konyhában történik. Éppen ezért igazán fontos, hogy konyhánk olyan legyen, ahová szívesen járunk, és szívesen fogadunk ott embereket. Konyhai mozaik csempe megoldások tárháza vár ránk, hiszen a gyártók képzelete határtalan. Nagyon szép, amikor mozaik csempe van sütő felette, vagy akár egy vonalban egymás mellett elhelyezve. 

Rengeteg szín és kialakítás közül válogathat. Kínálatunkat megtekintheti a linkre kattintva.

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A csempe legjobb barátja
Mire figyeljünk csempézéskor?
A csempe mesterei - avagy így válasszon szakembert!
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu