VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Hibák, melyet elkövethet a csempe lerakása előtt

Ha Önnel nem is fordult elő ilyen, biztos van olyan ismerőse, aki saját maga vágott bele a csempe lerakásába. Előre nem tűnik nehéz feladatnak, de mégis több tényező van, ami befolyásolhatja a csempézés végeredményét.

Ha Ön még nincs túl élete első csempe lerakásán, adunk néhány hasznos tippet, amit mindenképp érdemes lesz szem előtt tartania.

Egy felújítás első lépésének mindig a tervezésnek kell lennie. Kellene lennie..., mert sokan a "Gyere cipó, hamm bekaplak" elvet vallják. Ám a csempe lerakása nem lehet ilyen dolog.

Először gondosan meg kell tervezni a felújítandó helyiséget. Ez nem azért szükséges, mert jól fognak kinézni a tervek, hanem itt pontosan megkapjuk, hogy melyik csempe hogy nézne ki fürdőszobánkban, de még azt is, hogy pontosan mennyit kell vásárolnunk belől. Ezzel nem lőhetünk mellé, és nem fogunk sem többet, sem kevesebbet költeni csempe vásárláskor. 

Csempe lerakása

Alaposan utána kell járni annak, hogy a kiválasztott csempe valóban elérhető-e, van-e raktáron. Ha mesteremberrel dolgoztatunk, ez még fontosabb. Mert ha a csempe nem érkezik meg időben, akkor a szakembertől más időpontot kell kérnünk, és nem várhatjuk el, hogy mi legyünk az egyetlenek, akikkel foglalkozzon. Így a felújítás valóban sok időt vehet igénybe. Tehát mindenképp azt javasoljuk, hogy akár az interneten, akár az üzletünkben kiválasztott csempék érkezésekor győződjön meg arról, mikor mennyi lesz raktáron, vagy hogy mikorra tudjuk azt beszerezni.

Adunk még egy szempontot, amit nem győzünk hangsúlyozni. Ez nem más, mint a megfelelően jó minőségű segédanyag használata. Ha nem szeretnénk azt, hogy a lerakott csempe feltöredezzen, a fuga kipattogzódjon, mindenképpen csak minőségi anyagokkal dolgozzon, dolgoztasson.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Szürke csempék bűvöletében
Színes csempék a Tubadzin kínálatából
Barangolás a Paradyz csempék világában
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu