VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Csempe ötletek – játék a színekkel

Amikor megalapoztuk az átalakítást, kész vagyunk a technológiával, végre eljön a kreativitás ideje. Szem előtt kell tartanunk, hogy a fürdőszobánkat hogyan alakítjuk ki, hiszen olyannak kell lennie, amit minden nap tökéletesnek találunk: „Hmm, ez a csempe tényleg jó választás volt”-érzésnek kell minket elfognia minden alkalommal, amikor fürdőszobánkba lépünk.

Játékos színek

Kreatív csempe ötletek melyek feldobják mindennapjainkat.

Manapság nem csak a natúr, de az élénk csempe színek is egyre elterjedtebbek és kedveltebbek. A natúr csempe megadja nekünk a természet közeli hangulatot, a színes csempe pedig üde színfoltja lehet egy nap zárásának fürdőszobánkban. Natúr csempe lapokkal is lehet „játszani”, hiszen nem feltétlenül kell egy színt használnunk, és jól mutat, ha átlósan, felváltva tesszük le a különböző színű csempe lapokat. Színes csempe esetén használhatjuk ugyan ezt az eljárást, de választhatunk különféle mintákat is.

Színes csempe? Nem lesz túl élénk?

Színes csempe esetén nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy az egész helyiség zöldben, vagy sárgában fog pompázni. A különböző helyiségek feldobhatóak, úgy is, hogy csak egy-egy színes, mintás csempe kerül be a többi közé. Csempe színben, mintában, méretben nincs hiány. Csempe választásnál fontos szempont lehet az is, hogy van gyermek a családban. Természetesen nem csak gyermekes családoknak ajánljuk a színes, élénk csempék sokaságát. Ha valaki nem kedvelné annyira, hogy körülveszi a mintás csempe, annak ajánljuk a „csíkos” megoldást. Kreatív gondolat kiemelni egy csempe csíkot, melynek színét végigvisszük akár a helyiség bútorain.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A csempe legjobb barátja
Mozaikcsempe és üvegtégla - feldobja a hétköznapokat
Mozaik csempe otthonunkban
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu