VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Csempe, ami uralja a teret

Amikor valaki felújításba, átalakításba kezd legtöbbször a burkolat választás az, ami a legnagyobb fejtörést okozza. Igen, egy csempe kiválasztása nem olyan, mintha vennénk egy új dohányzó asztalt. Míg az asztalt bármikor cserélhetjük a csempét bizony hosszú évekig nézni fogjuk. Éppen ezért nagyon gondosan kell csempét választani.

Csempe a fürdőszobába

Fürdőszoba csempéből szinte végtelen a kínálat. Számos márka, szín, minta közül válogathatunk. Először érdemes meghatározni a stílust majd ehhez kiválasztani a csempéket. Figyelembe kell venni a fürdőszoba kialakítását, méretét. Fontos, hogy kád van-e, vagy zuhanykabin. Erre azért kell figyelni, mert ha mondjuk az egész fürdőszoba kerül felújításra, akkor sokszor igény, hogy a kád oldala is le legyen csempézve. De ha épített zuhanykabinról van szó, szintén elő szokott ez fordulni. Tudjuk, hogy nagyon nehéz a választás, hiszen valóban hatalmas a választék. Annak érdekében, hogy az Önnek és családjának a legmegfelelőbb csempét tudjuk biztosítani, egy nagyon hasznos szolgáltatást nyújtunk. Ez nem más, mint a 3D fürdőszoba látványtervezés elkészítése. Itt könnyedén cserélhetjük a csempéket, színeket, mintákat, de természetesen a berendezést is. Fürdőszobabútortól, a szanitereken át egészen a kiegészítőkig. 

Elkészült látványterveinket itt tekintheti meg: LÁTVÁNYTERVEK

Fürdőszoba csempe

Csempe a konyhába

Természetesen nem a fürdőszoba az egyetlen hely, ahová csempéket lehet helyezni. A másik ilyen kiemelt helyiség a konyha. Bizony a háziasszonyok tudnának mesélni, hogy vendégség, vagy egy hosszú hétvége során milyen a konyhában tevékenykedni órákat :) Ezért itt sem mindegy, hogy milyen csempe vesz minket körül. Itt is nagy a választék, stílus, márka, szín, minta terén. Ha még nem tudott dönteni, javasoljuk, látogasson el szalonunkba, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani azt, ami valóban az Ön személyes igényeihez igazodnak.

Konyha csempe

 

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Különleges felületű csempék
Mire figyeljünk csempézéskor?
Fugát a csempéhez, vagy csempét a fugához?
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu