VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Csempe, ahogy még nem látta

Vannak, akik úgy tekintenek fürdőszobájukra, mint a nyugalom szigetére. Épp ezért szeretnék, ha nap végén egyedül, vagy akár párjukkal vissza tudnának vonulni, és relaxálni.

Elegáns csempe, nem csak nőknek

A gyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a választott csempe család hangulatában teljesen idomuljon saját ízlésünkhöz. Most egy olyan elegáns megoldást szeretnénk bemutatni, ami nem csak a nőknek, de még a férfiaknak is gyakran elnyeri a tetszését.

A Colorker Mood csempe család kollekciója mély bordó árnyalatával varázsolja el vásárolni szándékozókat. Szenvedélyes hangulatával és ragyogásával egy igazán elegáns és kifinomult környezetet teremthetünk fürdőszobánkba.

És hogy mivel érdemes kombinálni ezt az erőteljes bordó csempe családot? Persze, ez ízlés kérdése, de ha ránk hallgat bézzsel, vagy hófehér darabokkal kombinálja. A fehér kiemeli, ugyan akkor vissza is fogja a bordó szín intenzitását.

Csempe - fehér és bordó

Ha azonban túl soknak tartja a fenti színkombinációt, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani a Colorker Diana Crema csempe család összeállítását. ezek a visszafogottabb színek igazi nyugalmat sugároznak fürdőszobájába. És ha mégis szeretne feldobni valami színnel a helyiséget, nem kell feltétlenül csempe cserér gondolnia. Egy két ötletes kiegészítő, gyertya, törölköző sokat segíthet.

Elegáns csempe

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Csempe a virágot kedvelőknek
Mire figyeljünk csempézéskor?
A csempe és a szatén találkozás
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu