VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Csempe a virágot kedvelőknek

Cikkeinket minden kedves olvasónknak szívesen ajánljuk, de ez most inkább a Hölgyeknek szól. Persze férfi olvasóinak is szemezgethetnek belőle, ha szeretnék meglepni párjukat.

Virágmintás csempe - ez lesz cikkünk témája

Sokan szeretjük a virágokat, melyek friss, üde hangulatúvá varázsolják otthonunkat. Azonban a vágott virágok csupán pár napig mutat jól a lakásban. Innen jöhetett a csempe gyártók gondolata, hogy olyan burkolatot gyártsanak, melyek szép, dekoratív virágokat ábrázol

Több csempe család közül is válogathatunk.

Választhatunk olyan szép darabok közül, melyeken dekor vagy díszítőelemként funkcionálnak a virágminták. Ezek nagyon jól mutatnak, főleg, ha egy adott csempe családon belül választunk, mert akkor fog igazán a burkolat harmonizálni.

Manapság egyre elterjedtebbek a letisztult, világos színek. Egy fehér csempe családdal burkolt fürdőszoba nagyon jól feldobható egy elegáns, orchidea minta csíkkal.

Virágmintás csempe - orchidea

Ha valakinek az a változat tetszik, hogy az egész csempét beborítja a virág, annak szívesen ajánljuk a Marca Corona Luxory nevű kollekcióját, melyen a virág minta nem fel-fel sejlki, hanem teljes pompájában tűnik fel.

Nagyon elegáns, kellemesen harmonizáló színeket lehet választani. A csempe gyártók igazán kitesznek magukért, nekünk nem is kell gondolkodunk azon, milyet szeretnénk. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy van olyan csempe család, ami jól mutat majd a fürdőszobában, és nekünk is belopja magát a szívünkbe.

virágmintás csempe

Ha megfordult a fejében, hogy szeretne virágmintás csempét, de még nincs meg a teljes elhatározás segítjük a döntést.

3D látványtervező programunkkal a elkészítjük a leendő fürdőszoba tervét. Ha úgy gondolja, mégsem mutatnak jól Önnél a virágminta, semmi gond. Számos csempe családból válogathat, szakképzett kollégánk az Ön ízlése alapján folytatja a tervezést.

Próbálja ki, nézze meg a már elkészült terveket!

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A csempe mesterei - avagy így válasszon szakembert!
Csempe, ami uralja a teret
Csempe minták: pöttyök és csíkok
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu