VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Csempe, ami a tavaszt viszi otthonába

Az opoczno csempe gyár mindig is gyönyörő burkolatokat gyártott, ám idén talán még önmagát is felülmúlta. Varázslatos virágmintákkal és geometrikus alakokkal rukkolt elő. Mindenzt már úgy, hogy a csodás képek a csempére digitális technológiával nyomták rá.

Opoczno csempe

A 3D nyomtatás nem kerüli el a csempe gyárakat sem, így már tényleg nincs olyan burkolat minta, amit ne lehetne megvalósítani. Az opoczno nem csak hangzatos neveket adott csempe családjainak ( pl.: Stone FlowersVivid Colours) hanem csodálatos csillogó felületet, és igazán egyedi és friss hangulatot is.

A Vivid Color kollekció csempéi

között egészen friss darabokat láthatunk. Az üde kedves színek a friss fehérek, kékek, lilák és a menta üdítően hat a kedvünkre, otthonunkra. Ebben az eset a gyártó a fotónyomtatást alkalmazta üvegen. Épp ettől lesz ilyen egyedi, és finom.

Amennyiben klasszikus, fényes belső tereket szeretnénk otthonunkban látni, akkor  a White Magic csempe kollekció lesz az igazi választás. A csempe felületeket több rétegű lemezlapok alkotják, melyek eltérő textúrákkal kapcsolódnak egymáshoz, így egészen új  fényszögeket adnak ki. A fény játékai így még több izgalmat hoznak életünkbe.

A látványos és finom design mindenki fürdőszobájában egyedi és mégis hétköznapi formában van jelen, legyen az akár klasszikus, vagy a legmodernebb stílusban berendezett. Hosszúkás, sima négyzetes, vagy absztrakt lapok, változatos méretekben és összhatásban: Egyes padlólap felületek úgy néznek ki, mintha üvegezettek lennének, másoknak szatén hatása van. A kollekció konyhában is ideális, méreteit és kopásállóságát tekintve. A  fényes hatás és a sok tükröződő felület még jobban növeli a térérzetet, ami - főleg egy fürdőszobában -  igazán jól mutat.

További egyedi csempéket keresse ÜZLETEINK egyikében!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Csempék a világ körül
Fürdőszoba csempe, a lehetőségek tárháza!
Mire figyeljünk csempézéskor?
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu