VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Barangolás a Paradyz csempék világában

Amikor lakásunkat újítjuk fel, vagy éppen építkezünk mindig kiemelt figyelmet kell fordítani a burkolatokra. Ma már rengeteg variáció létezik a különböző stílusú csempékből, éppen ezért szeretnénk segíteni, és bemutatni azokat a márkákat, melyek teljesen megbízhatóak, tartósak, és szépek. Mai cikkünket a Paradyz csempe gyárral folytatjuk.

A Paradyz csempe gyárról néhány szóban

A Paradyz egy lengyel tulajdonú cég, melynek munkatársai elhivatottak a legdesignosabb és a tömegből kitűnő csempék tervezésére és kivitelezésére. Fejlett technológiájuknak köszönhetően bárkinek az otthonát képesek egyedivé és derűssé tenni csempe kreációikkal.  A csempék tervezésekor legfőképp a természet motívumai köszönnek vissza, mint a virágok, növények, vagy a fa hatás.

Paradyz csempe a fürdőszobába

Egy sietős nap utána, amikor az ember dolgozott, bevásárolt, és még az otthoni munkával is végzett, nincs is jobb, mint bezárkózni a fürdőszobába, és kicsit saját magával foglalkozni. A Paradyz Bamboo/Bambusz nevű csempe családja teljesen el fogja varázsolni, hiszen a természetet hozza el minden este. A csempe természetes színe, mint a zöld, barna és beige biztosan megnyugtatnak.

 

Paradyz Bamboo csempe család

 

Paradyz csempe a konyhába

Tagadhatatlan, hogy a konyha központi helye az életünknek. Itt kávézunk reggel párunkkal, itt reggelizünk gyermekeinkkel, és itt zárjuk le a napunkat. Ezért a konyhának nem csak praktikusnak kell lennie, hanem úgy véljük, esztétikusnak is. Éppen ezért olyan csempe szükséges a konyhába, ami tartós, és szép a szemnek. A Paradyz Gloria csempe családja pontosan az otthon meleg hangulatot idézi. színeit tekintve kellemes melegséget sugároznak. Kedves kis dekor csempéi pedig még hangulatosabbá teszi az együtt töltött időt.

 

Paradyz Gloria csempe család

Ha Önnek is megtetszettek a Paradyz csempe különlegességei, itt még többet megtekinthet:

Paradyz csempék3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Vintage fürdőszoba - csempék halvány színekben
A csempe és a szatén találkozás
Csempe, ahogy még nem látta
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu