VS Infóvonal: 06 30 500 0481

A csempe mesterei - avagy így válasszon szakembert!

Amikor a hosszú keresgélés, és utánajárást követően végre megvan a hőn áhított csempe, már jön is a következő feladat. Ki fogja elvégezni a csempe felhelyezését. Ha szakavatottak vagyunk a témában mi magunk is megtehetjük, de Ügyfeleink visszajelzése alapján, ez nem jellemző. Épp ezért szeretnénk most segítséget adni, hogy miket figyeljen, amikor szakembert választ.

1. Referencia

Ha a szakember már régóta foglalkozik a csempe felhelyezés, és burkolás művészetével, számos megrendelője lesz. Javasoljuk korábbi megrendelők véleményének kikérést. Valószínűleg egy igazán jó szakembernek ez nem lesz probléma, hiszen ha jó munkát végzett, még büszke is lesz magára, hogy egy kicsit dicsérik.

Csempe mesterei

2. Segédanyagok használata

Persze a csempe a fő termék, de gondoljuk csak tovább a dolgot. Számos segédanyag van, ami biztosítja a csempe "helyén maradását". Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű segédanyagot használ a szakember, mert valószínűleg Ön sem szeretné, ha a csempe pár hónap, vagy év múlva berepedve, vagy feltörne.

3. Számlaképesség

Vajon ha igényeljük a szakember számlával igazolni tudja-e munkáját?

4. Garancia

Ez nem szempont mindenkinél, azonban ha probléma merülne fel, és a szakember nem garantálja a jótállását, kihez fordulunk majd, ha a csempe véletlenül nem állná meg a helyét.

5. Képzés

Ez manapság egyre fontosabb. Naponta jönnek ki új anyagok, technológiák, amik lehet, hogy épp a mi problémánkra nyújt megoldást. Ha a szakember nem ismeri ezeket, akkor lehet, hogy újra be kell majd ruháznunk.

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Csempe a tengerentúlról
Csempe a virágot kedvelőknek
Zalakerámia csempe - a hazai kedvenc
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu