VS Infóvonal: 06 30 500 0481

A csempe és a szatén találkozás

Elsőre furcsán hangozhat ez a két anyag, de ma már nincs lehetetlen. A csempe gyártók igyekeznek követni a trendeket, és olyan technológiákat alkalmaznak, ami szinte hihetetlen. A hidegnek tűnő csempe és a szatén melegsége egy felületen. Hogy lehetséges ez?

A szatén egy igazán elegáns anyag. Sokan választják ágyneműnek, nyakkendőnek, de még függönynek is. Nem ritka az sem, hogy kispárnák vannak bevonva ezzel a finom anyaggal. A Colorker csempe gyár képes volt arra, hogy szatén hatású csempét dobjon a piacra.

Szatén hatású csempe

Csipke hatású csempe

Ha csipke mintát szeretnénk bevinni otthonunkba nem kell megállnunk a függönynél, vagy asztalterítőnél. Ez a kedves kis motívum visszatekinthet ránk a fürdőszobából, vagy a konyhából is. A Novabell csempe gyár rukkolt elő ezzel a az örök divatot idéző mintával. Ha szeretné, hogy az Ön otthonát is dekor csempe díszítse, nincs más dolga, mint hogy betér Szalonjaink egyikébe, és megtervezzük fürdőszobáját!

Selyem hatású csempe

Néhány évvel ezelőtt kezdte reneszánszát élni a neobarokk stílus, ami végigsöpör a lakás összes pontján, beleértve a fürdőszobát és akár a konyhát is. A szép barokk minta visszaköszönhet csempéinken, burkolatainkon. Mivel ez a barokk mintázatú csempe eléggé erőteljes  azt javasoljuk, hogy csak dekor elemként használjuk, mert egy egész falat beterítően talán már túlzás lenne.

Selyem hatású csempe3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Teret növelő csempe trükkök
Csempe a virágot kedvelőknek
Csempe, ami a tavaszt viszi otthonába
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu