VS Infóvonal: 06 30 500 0481

A csempe legjobb barátja

Avagy milyen fugázó anyagot használjunk?

Miután az ember gondosan kiválasztja a csempét, nem hanyagolhatja el a burkolati segédanyagokat sem. Mivel az a csempe szíve lelke, ezért szeretnénk most néhány szót ejteni róla.

Mindenképp azt javasoljuk, ha a csempe vizes helyiségbe lett véve, pl.: fürdőszoba, akkor mindenképp olyan fugázó anyagot válasszon, ami gátolja a gombásodást illetve a penészesedést. Erre sokan, sokszor nem figyelnek, és már csak azon kapják magukat, hogy folyamatosan takarítják a csempe felületét és ádáz harcot vívnak a szennyeződésekkel.

Ha biztosra szeretnénk menni, akkor olyat válasszunk, ami a fentiek mellett még vízlepergető hatással is bír, így a takarítás és a tisztántartás még könnyeb lesz.

Nem kell attól tartani, hogy a gyakori takarítás kárt tesz a fugában, hiszen a modern, jó minőségűek már olyan antibakteriális védőanyaggal vannak bevonva, melyek nem oldódnak fel a tisztítószerek hatására sem.

Szép csempék, szép fugák

Sokan kérdezték tőlünk, hogy mivel dobják fel fürdőszobájukat, konyhájukat a megvásárolt burkolaton kívül. Első válaszunk rögtön a fuga, hiszen ma már nem csak hagyományos, hanem nagyon szép, 26 különböző színben kínálunk fugákat.

Csempe és a fuga harmóniája

Ha színes fugát választ a legfontosabb, hogy mindenképp tegye a két színt egymás mellé. A burkolat nem olyan, amit az ember 2-3 havonta lecserél, ezt évekig nézni fogja. Színben mindenképp passzoljon és harmonizáljon a kettő.

Ha már harmónia, akkor ne csak a csempe színével illessze össze, hanem akár a nyílászárókkal, és a lakás egész stílusához.

A leggyakoribb szinte mindenhez passzoló fuga szín a fehér és a szürke árnyalatai. Ilyen esetben a lap színe fog dominálni. Erős élénk színekkel, egyszerűbb burkolatot is fel lehet dobni.

Minél kisebb a csempe és minél szélesebb a fuga, annál meghatározóbb lesz a fuga színe.

Üzleteinkben további kérdéseire válaszolunk!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

csempe témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Mozaik csempe otthonunkban
Vintage fürdőszoba - csempék halvány színekben
Mozaikcsempe és üvegtégla - feldobja a hétköznapokat
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu